sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Starbucks, check!



Nyt onkin sitten Starbucks tsekattu ja Nälkäpelin toinen osa nähty! Oli kyllä tosi kiva päivä, ei voi muuta sanoa.

Lauantaina töiden jälkeen mua tultiin hakemaan Saralle. Illalla ei tehty mitään erikoista, juoruiltiin, syötiin tortilloja ja herkkuja, sekä tietenkin istuttiin koneella (sosiaalisuuden huiput). Ei oltu taas vähään aikaan yökyläilty toisillamme, joten juteltavaa riitti. Mahat täynnä ja nauramisesta kipeinä mentiin nukkumaan vähän puolenyön jälkeen ja aamulla herättiin pirteinä yhdeksältä.



Juna lähti Vantaankoskelta Helsinkiin vähän jälkeen 12 ja perillä oltiin joskus 20 yli. Käytiin ensin Tennispalatsissa hakemassa liput ja sen jälkeen suunnattiin Starbucksiin. Molemmat oltiin mietty jo etukäteen päämme puhki mitä ottaisimme ja kumpaakin houkutteli Starbukcsin kuuluisat frappuchinot. Ensin edessä oli kuitenkin suunnistus itse kahvilalle! Oltiin molemmat aivan hukassa ja lopulta käytiin kysymässä Stockan infosta :D Starbucks sijaitsikin ihan siinä vieressä, missä oltiin pyöritty ja tosi helposti löydettävällä paikalla... Näin siinä käy kun ei pitkään aikaan käy pääkaupungissa! Noh, lopulta sitten selvittiin kahvilaan jonottamaan, ja vastassa oli kyllä huippuhyvä palvelu - ihan niinkuin olen kuullutkin. Päädyin ottamaan Caramel frappuchinon, jossa oli kahvia, ja Sara valitsi Strawberry Cream frappuchinon. Molemmat oli tooosi hyviä, Starbucksia hehkutetaan kyllä ihan syystä. Eikä tule olemaan viimeinen kertani Starbucksissa, seuraavalla kerralla voisin kokeilla jotain lämmintä juomaa :)


 


Starbucksissa käynnin jälkeen menimme takaisin Tennispalatsiin ja leffa alkoi 13.50. Oli muuten ihan superhyvä! Oon ite lukenut kaikki Nälkäpeli-kirjat ja vastas kyllä ihan odotuksia :)


Leffan jälkeen käytiin Kluuvin mäkissä syömässä. Ulkona oli jo pimeetä ja kaikkialla oli ihania jouluvaloja! Ennenkuin meitä tultiin hakemaan, kerettiin vielä hetki ihastella Kicksissä kaikkia ihania hajuvesiä ja meikkejä. Tästä tuli nyt tosi kuvapainotteinen postaus, sillä mun aivot eivät nyt jostain syystä millään meinaa toimia :D Mutta oletteko te käyneet Helsingin uudessa Starbucksissa?


Ensi viikolla sitten postailen taas hevostelun merkeissä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti