torstai 5. joulukuuta 2013

Kameran kätköistä

Tosiaan, kuten viime postauksessa mainitsin, olen siirtänyt kamerastani vihdoin kaikki syksyn kuvat koneelle ja löysin sieltä vaikka mitä aarteita! Muutaman kuvan ajattelin siis jakaa teillekkin :) Kuvat saattavat olla aikajärjestyksessä sattumalta, mutta tarkoituksella en niitä ala järjestelemään. Sen enempää tähän alkuun höpöttämättä, alla kuvat pienillä selostuksilla.


Syksyllä yhessä vaiheessa Puokalla oli taas koulu- ja estekisat. Tässä yksi hyppykuva 70cm luokasta :) 
 

 Alla oleva kuva oli pakko lisätä, koska se on jollain tapaa tosi kiva tilannekuva ennen ratsastukselle lähtöä. Tuolloin oli tosi lämmin ja mukava syyspäivä, ja Helmikin näyttää ihanan tyytyväiseltä oloonsa. Huomioikaa myös kädessäni oleva liila Magic Brush, ihan huippuhyvä!


Tässä on kiva kuva yheltä tuuppaustunnilta ilman satulaa. Oma ilmeeni on vaan aika vakava, vaikka Helmi kulkikin kivasti ja tunti meni hyvin :D

Jonkun hikitunnin jälkeen Helmi poseeraa kauniisti :)

Tää on äidin ottama kuva kun alkoi jo hämärtää. Laatu tosi kärsinyt, mutta päätin silti julkaista sen, vähän erilainen kuva kuin yleensä :)


Tässä myös itsestäni pari hassua "mallikuvaa" syksyltä :D


Noh, siinä nyt joitakin otoksia, toivottavasti tykkäsitte! Viikonlopun suunnitelmista sen verran, että lauantaina mulla on työpäivä ja illalla menen Saralle yöksi. Sunnuntainkin talli siis jää väliin, mutta lähdemme silloin Helsinkiin mm. katsomaan uuden Nälkäpelin ja tsekkaamassa Stockan Starbucksin. Siitä päivästä siis mahdollisesti tulossa postausta :)

Mullahan ei (kuten huomaatte) ole blogissa minkäänlaista joulukalenteria, mutta jossain vaiheessa suunnitelmissa olisi kuitenkin jotain spessua näin joulun alle. Itse olen jo ihan joulufiiliksissä!
Ihanaa joulunodotusta kaikille ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti