maanantai 6. tammikuuta 2014

Viimeinen lomapäivä

Heippa! Loma on mennyt kauhean nopeasti, ja vaikka on kiva nähdä taas kavereita (ja kuulla mielipiteitä uusista hiuksista), tuntuu silti etten vielä ole yhtään valmis palaamaan arkeen. Olisin voinut ihan huoletta lomailla vielä ainakin viikon! Inhottaa jotenkin ajatus siitä, että pääsee taas suurimmaksi osaksi ratsastamaan pelkästään pimeään aikaan. Ja kuvajaakin on entistä vaikeampi saada. Mua harmittaa tosi paljon se, ettei mulla oikeen ole tuttava-/kaveripiireissä semmoisia ihmisiä, joilla on aikaa ja motivaatiota tulla kuvaamaan mua ja Helmiä, mikä ei tietenkään blogin kannalta ole kovin kiva asia :( Noh, olipas positiivinen aloitus tälle postaukselle...

Valituksestani huolimatta olen kuitenkin yleisesti ottaen iloinen, joskin hieman haikea. Huomenna Helmin toinen vuokraaja ja sitä kautta hyvä ystäväni Merikke tulee kuvaamaan kouluvalmennustamme, viimeistä kertaa hyvin pitkään aikaan. Hän nimittäin muuttaa perheineen vuodeksi Intiaan! Toisaalta se on tosi siistiä ja Merikke varmasti saa paljon uusia kokemuksia sieltä, mutta olemme vasta lähiaikoina saaneet vaikka mitä kivoja ideoita (myös blogeihin) joita toteuttaa, ja nyt joudumme odottamaan kesään asti että näemme taas. Merikke lähtee Intiaan tämän viikon perjantaina ja seuraavan kerran Suomeen palaa kesäksi, jolloin jatkaa taas Helmin vuokrausta. Onneksi meillä on sillon paljon aikaa - ja valoa - touhuta vaikka mitä H:n kanssa, ja varmasti tulee kivaa materiaalia myös blogiin! Odotan jo kesää innolla, toivottavasti aika menee nopeasti :)

Eilen olin pitkästä aikaa Jossun valmennuksessa. Teemana oli puomit ja matalat esteet, joilla Jossu laittoikin meidät tekemään jopa aika haastavia tehtäviä. Meillä on Helmin kanssa taas ollut pitkään taukoa hyppäämisestä, joten siihen nähden tunti sujui oikein hyvin. Jossu kehui paljon Helmin laukan parantuneen ja nostojen olevan siistejä, jeij! Tehtäviin kuului paljon tiukkoja käännöksiä sekä laukan kontrolloimista esteiden välillä, tunti oli meidän kohdalla ainakin tosi tehokas. Käytiin perus lähestymisiä ym. näin hyppytauon jälkeen ja täytyy kyllä häpeäkseni myöntää että mun fyysinen kunto on huonontunut tosi paljon.. Meinasi happi loppua kun ratsastin esteitä ja yritin muistaa kaiken tarvittavan! :D Huomaa kyllä että pitäis päästä hyppäämään enemmän ihan niiden hyppytaitojen kartuttamiseksi, sekä treenata itseään myös ilman hevosta. Koiran kanssa lenkkeily on hyvää hyötyliikuntaa ja olenkin alkanut juoksemaan enemmän, mutta siihen mun liikunta jääkin ratsastuksen lisäksi. Oon tosi mukavuudenhaluinen ihminen, joten usein sen ulos juoksemaan lähtemisen sijaan valitsen istua koneella tai lukea jotain hyvää kirjaa. Olen kuitenkin saanut otettua itseäni niskasta kiinni ja alkanut tehdä paljon myös lihaskuntoa, sekä tämänkin postauksen kirjoittamisen jälkeen vetäisen juoksukengät jalkaan ja painelen ulos ;)

Mähän vaan kokoajan eksyn aiheesta! Mutta kuvien puuttumisen takia en jotenkin osaa kertoa valkusta sen enempää ja muutenkin alkaa ajatukset olla ihan puuroa... Joten enköhän nappaa Felixin hihnaan ja lähde sinne raittiiseen ilmaan piristymään. Toivottavasti en piristy liikaa jotta saan illalla unen päästä kiinni. Heh. Alla vielä pari kesäfiilistelykollaasia, tulisipa kesä äkkiä!




4 kommenttia: