sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Talven ekat peltobaanailut


Heippa! Nyt vähän iloisempaa (ja vauhdikkaampaa) päivittelyä mun ja Helmin kuulumisista. Pakkanen on tosiaan saanut Helmin piristymään, keskiviikkona oli ponissa oikein kunnolla pitelemistä ja torstaina maastossa kyttäili vaikka ja mitä. Pakkaset ovat olleet kuitenkin sen verran kovat viikolla ja kentän pohja huono, joten hirveän rankasti ei olla voitu mennä eikä hyppäämäänkään olla päästy.

Tänään pakkasta oli vain -6 astetta, joten päätin lähteä H:n kanssa pellolle purkamaan kertynyttä energiaa. Isolla pellolla oli pohja aika epätasainen ja huono, joten mentiin sitten pienemmälle - onneksi! Helmillä oli niin mielettömän paljon virtaa, että (kuten kuvista huomaa) en voinut nousta melkeen yhtään kevyeeseen istuntaan tai antaa ohjaa, poni paahtoi muutenkin menemään kuin karvainen ohjus :D Pienen pellon hyödyt piilivät siis siinä, että Helmi ei päässyt juoksemaan kovin pitkään ja lähtemään ihan lapasesta. Mulla oli vähän vaikeuksia pysytellä kyydissä, joten älkää tuomitko istuntaani tai asentoani. Mua ärsyttää myös mun takki, joka näyttää siltä kuin mulla olisi hartiat tosi edessä ja selkä kumarassa. Meillä oli kuitenkin ihan hullun hauskaa :) Pahoittelen postauksen kuvien huonoa laatua.








Peltoilun jälkeen menimme vielä hetkeksi kentälle, pohja oli ihan kivikova joten en saanut työstettyä ponia kovin hyvin, takapää jäi epäaktiiviseksi ja askellus oli lyhyttä ja töksähtelevää. Otin kuitenkin vähän laukkaa molempiin suuntiin, sekä yritin muokata ravia niin paljon kuin mahdollista. Kesken ratsastuksen viereisellä laitumella hevoset saivat järjestettyä kohtauksen ja rikottua pari aidan tolppaa, joten sen korjailun takia kuvia kentältä ei saatu kuin pari hassua.




Mulla ei nyt tällä erää sen enempää asiaa ollut eikä oikeen ajatus eikä kirjoituskaan kulje. Lähden nyt nauttimaan sunnuntai-illan saunasta ja nukkumaan hyvät yöunet ennen huomista koulupäivää :) Kirjoittelemisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti