tiistai 18. maaliskuuta 2014

Pari sanaa

Nyt taas ihan nopeaa kuvatonta päivittelyä. Tänään olin Helmin kanssa taas maastoilemassa, mentiin satulalla ja aika reippaastikin! Käytiin pellolla lumihangessa rallittelemassa vielä viimeistä kertaa tänä talvena. Ainakin jos siinä toivossa eletään, että se kevät pian oikeasti saapuisi. Ravattiin myös tosi paljon hiekkateillä, ylämäkeen hölkkääminen teki tosi hyvää ja vahvistaa takaosaa. Pari jännää rekkaa jouduttiin matkan varrella ohittamaan, mutta H käveli ihan rauhallisesti niiden ohi, vähän puhisi siinä korvat hörössä mutta ihan turvallisesti pystyin pitämään tuntuman kevyenä. Vähän ennen seitsämää oltiin takaisin tallilla ja vielä oli ihan valoisaa! Kesää kohti mennään, nyt vaan vielä haluan tuosta lumesta ja pakkasesta eroon.

Tänään sain myös kuulla, että viikonloppuna Provincialla pidetään esterataharjoitukset. Näillä näkymin siis oltaisiin Helmin kanssa sinne suuntaamassa, siitä kuitenkin enemmän sitten kun ollaan ensin sinne asti päästy. Kovasti yritän kuvaajaa värvätä mukaan, pitäkää peukkuja!

Viime postauksessa unohdin ihan kokonaan teiltä kysyä, että mitäs tykkäätte Jasusta? Oliko kiva lukea vähän erilaisia heppakuulumisia? Haluatteko kuulla Jasusta vielä jatkossakin?

4 kommenttia:

  1. Ehdottomasti kerro jasusta jatkossakin! tosi kiva lukea postauksia muistakin hepoista kuin helmistä (: Toivotaan että saat kuvaajan mukaan maneesille nii saadaan kuvia (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes kiva kuulla, ite oon niin ihastunut tohon herraan että tykkään siitä kertoa :) Ja todellakin, peukut pystyyn

      Poista
  2. Ehdottomasti ois kiva kuulla lisää Jasusta, ja teiän edistymisestä! :)

    VastaaPoista