maanantai 5. toukokuuta 2014

Kiirettä pitää

Heippa! Tämä postaus on kirjoitettu puhelimellani, sillä koneeni temppuilee, enkä sen takia ole päässyt pitkään aikaan kirjoittamaan. Halusin kuitenkin tulla vähän päivittelemään kuulumisia, jotta tiedätte etten ole teitä unohtanut. Muhu-postaus odottelee luonnoksena kuvia vaille valmiina julkaisua ja viime lauantain kisoista on myös postausta tulossa heti kun saan taas koneella kirjoitettua tuttuun tapaan. Hurja määrä kuvia on myös kertynyt, en malttaisi odottaa että pääsen julkaisemaan ne teille!

Koneen lisäksi mun kirjoitustahtia on hidastanut kiireet koulussa. Tällä viikolla meillä on kolme koetta peräkkäisinä päivinä, sekä erään tutkielman palauttaminen, jota en muuten ole aloittanutkaan... Mua kuitenkin motivoi hirveesti se tieto, että nuo ovatkin sitten peruskoulun vihoviimeiset kokeet! Sen jälkeen saa vihdoin vetää henkeä. Ensi viikonloppuna mulla on kuitenkin taas kisat, joten seuraavia kunnon postauksia saatte varmaan vasta ensi viikolla. Yritän tässä pikkuhiljaa kasata kaikkia postauksia julkaisukuntoon, joten ensi viikolla onkin sitten toivon mukaan luvassa kasapäin erilaisia postauksia.

Jotta blogini ei kuitenkaan tällä viikolla olisi aivan kuollut, ajattelin ehkä tehdä teille jonkun näköisen puhelinkuva-postauksen. Se olisi suht nopea ja helppo toteuttaa, sekä kivaa vaihtelua muutenkin. Mitäs sanotte? Saatte ehdotella minulle mistä aiheesta haluatte kuvia, julkaisenko pelkästään puhelimeeni kertyneitä hevoskuvia vai kuvia heppailun ulkopuoleltakin? Tähän loppuun vielä selfie minusta, sarasta ja hänen Selesta tammastaan :D


8 kommenttia:

  1. jes vihdoin postaus ! oon tsekannnu joka päivä sillee ''onkoha se tehny jo postauksen !! '' :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo itseäkin ärsyttää kun ei oo päässyt postailee sitä tahtia kun haluais... :D Mut kiva kuulla et oot odottanu postausta!

      Poista
  2. Kiva postaus!!!! Haluaisin, että teet kännykällä postauksen tallilta ja sen ulko puoleltakin ja tsemppiä kovasti kisoihin!!! :D

    VastaaPoista
  3. Mun puolesta ihan sama mitä kuvaat kunhan kuvaat! ;) Muaki ottaa aina päähän jos joku estää postailun omaan tahtiin, kun olis kova hinku kirjoottaa! :)

    VastaaPoista
  4. tää sun blogin lukemine on mun päivän kohokohta! ♥ jaa ehdottomasti heppailun ulkopuoleltaki!!

    VastaaPoista